Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Creates
16-7-2023 - 3 min

Creator Frank aan het woord

In deze rubriek krijgen Creators de kans om hun werkzaamheden toe te lichten en te vertellen over het werken bij Creates. Vandaag is Sitecore Developer Frank Schurink aan het woord.

Na zijn wereldreis zeven jaar geleden, besloot Frank het roer om te gooien. “Er was toen weinig werk in marketing en communicatie, waarvoor ik afstudeerde en vier jaar in heb gewerkt. Ik liet mij omscholen naar IT, waarbij ik altijd het voornemen had om terug te gaan. Maar toch bleef ik plakken. De ruimte die ik krijg voor persoonlijke ontwikkeling, voor hard- en soft skills vind ik erg fijn. Daarnaast denkt Creates heel erg mee in werk-/privé balans. Dat is als vader in een gezin met twee jonge kinderen heel waardevol. Na 5/6 jaar als developer merk ik dat ik toch weer een andere kant op wil. Werken als projectmanager spreekt mij heel erg aan. Gelukkig krijg ik de kans van Creates om mij op dit gebied weer verder te ontwikkelen.”

Gezond verstand en oprechte interesse

Frank begon bij Caesar Experts zoals vele andere Creators en bouwde mee aan Creates. “Creates wilde een andere kant op, meer richten op User Experience. Met het vertrouwen en de vrijheid dat je krijgt bij Creates kun je steeds verder ontwikkelen op zowel persoonlijk en zakelijk gebied. Gecombineerd met behulpzame, betrokken én gezellige collega’s, maakt het voor mij een ontzettend fijne groep om onderdeel van te zijn.”

Volgens Frank is een Creator iemand met gezond verstand en oprechte interesse voor de klant. “Iemand die met een nuchtere blik het gesprek met de klant aan gaat en niet bang is om kritische vragen te stellen. Als onderdeel van het team werk je samen met de klant om hun doelstellingen te realiseren.”  

Een steentje bijdragen

Zijn leukste dag bij Creates is als hij zijn klanten in de breedste zin van het woord kan helpen. “Als ik samen met de klant een oplossing heb bedacht, of wanneer er iets nieuws gerealiseerd is. Maar ook als we samen kunnen sparren waardoor de klant heel erg wordt geholpen.” Wanneer er van alles tegenzit en er van zijn planning niks terecht komt, heeft hij een slechtere dag. “Ik wil doorpakken en progressie maken. Als dat niet lukt, dan baal ik daarvan.”

In 2022 won Creates de Sitecore Customer Value/Impact partner Award, een prijs die wordt uitgedeeld op basis van feedback van klanten. “Het is ontzettend gaaf dat wij als winnaar uit de bus zijn gekomen. Doordat de award gebaseerd is op feedback van klanten weet je dat je daar als developer aan bijgedragen hebt. Het betekent ook dat klanten onze aanpak waarderen.”

Aan onze tafel is altijd plek voor nieuwe collega’s

Volgens Frank is er bij Creates plek voor iedereen die eerlijk, oprecht en een teamplayer is. “Niet iedereen heeft alles in huis. Als jij je kan en wil aanpassen, openstaat voor feedback en jezelf blijft ontwikkelen wordt dat gewaardeerd. Durf het aan te geven wanneer iets niet lukt of je meer tijd nodig hebt. Als we samen op een open en eerlijke manier communiceren, komen we er wel uit. Je hoeft niet alles zelf te weten of alleen te doen, als team ben je sterker. En een team zijn we bij Creates zeker.”

Is werken bij de leukste digitale agency van Nederland misschien iets voor jou?

Over de schrijver

Creates
Contact

Check de ervaringen van andere Creators