Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Creates
30-5-2023 - 5 min

Creator Annelie aan het woord

In deze rubriek krijgen Creators de kans om hun werkzaamheden toe te lichten en te vertellen over het werken bij Creates. Vandaag is Managing Director Annelie van den Boomen aan het woord.

Annelie werkt sinds 2020 bij Creates, waarbij ze het vertrouwen kreeg om iets te doen wat ze nog niet eerder had gedaan. “Ik kreeg de kans om écht een stap vooruit te maken. Ik had al veel ervaring in sales, HR en projecten, maar nog niet als manager van een bedrijf.”

Meer dan alleen een manager

Als Managing Director heb je een belangrijke rol binnen het bedrijf, maar van hiërarchie is er weinig sprake. “Natuurlijk voel ik mij verantwoordelijk voor Creates, alleen ben ik meer dan een manager. Bovenal ben ik gewoon een mens met veel behoefte aan sociaal contact en gekkigheid. Ik sta tussen de mensen en dat is voelbaar.”

Ook al loopt nog niet alles zoals ze wil, krijgt ze toch het vertrouwen van zowel de directie als de Creators. “Mijn creativiteit wordt heel erg gewaardeerd. Daarnaast ben ik oprecht, sociaal en kan ik mezelf zijn. Ze zien potentie in mij en gunnen mij de ‘reis’. Dat is voor mij een drijfveer om door te zetten en mezelf verder te ontwikkelen.”

“Creates is een sociale club met leuke professionals. De meeste Creators hebben de intrinsieke behoefte aan sociale contacten en willen het goed doen. Iedereen heeft respect voor elkaar en is behulpzaam. In de Medewerker Tevredenheidsmeting scoren de medewerkers een 4,9 op een schaal van 5 op jezelf kunnen zijn bij Creates. Daar ben ik trots op!”

Sterke spelers én een sterk team

Voor Annelie is vrijdag de leukste werkdag van de week. “Als ik tussen mijn collega’s kan zijn, geen afspraken buiten de deur heb en ik de ruimte heb om met de Creators te kletsen of een lolletje te trappen. Ik krijg bovendien energie van het samenwerken aan een nieuwe deal of een nieuw idee voor Creates. We hebben sterke spelers binnen Creates en als we samenwerken vormen we een enorm sterk team.”

Niet alleen de ontwikkeling van Creates als bedrijf is voor haar belangrijk, ook die van haar medewerkers. “Als iemand aangeeft dat diegene liever een andere rol voor ogen heeft binnen of buiten Creates, denken we natuurlijk mee. Iedereen wordt gestimuleerd om hun eigen talenten te ontdekken en ontwikkelen. Van vooruitgang word ik gelukkig, bij Caesar Groep, Creates, teams en onze mensen.”

Waar ze minder blij van wordt is wanneer er geen vooruitgang wordt geboekt. “Als we met z’n allen keihard werken aan een deal en horen dat we tweede zijn geworden, kan ik flink balen. Ook als het met een Creator niet goed gaat, zowel op werkgebied als privé, trek ik me dat aan. Je gunt iedereen het beste. Zo proberen we er voor elkaar te zijn”

Bewustzijn creëren en lessen leren

Door haar creativiteit, inlevings- en analytisch vermogen, kan ze de business en organisatie doorgronden en ziet zij waar het verschil gemaakt kan worden. “Ik vind het belangrijk dat we onze focus leggen op de eindgebruikers in onze werkwijze, uiteindelijk moeten zij met onze oplossingen het juiste doen om daarmee waarde te realiseren voor onze klanten. Ik ben dus scherp op ons portfolio en stel ik vragen zoals: ‘wat heeft de klant aan wat jij maakt?’. Ik vind het van belang dat we bewustzijn creëren waarom we dingen maken en op een bepaalde manier doen.”

Over het vakmanschap zegt Annelie het volgende: “Het feit dat we bij een recente aanbesteding een maximale score behaalden op alle gebieden, zegt voor mij heel veel. Dat we met een kleine club inhoudelijk boven de grote jongens uitkomen, betekent dat we echt heel goed zijn.”

Aan onze tafel is altijd plek voor nieuwe collega’s

“Er is bij ons altijd plek voor mensen die zich willen ontwikkelen en vooruitgang willen boeken voor onze klanten. Ook als je mee wil bouwen aan Creates ben je van harte welkom. Ik wil mensen verder brengen en vooruitgang stimuleren. Door erachter te komen wat mensen hun intrinsieke motivatie is, zetten we iedereen in hun kracht binnen Creates.”

Is werken bij de leukste digitale agency van Nederland misschien iets voor jou? Bekijk vacatures

Over de schrijver

Creates
Contact