Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass Power BI report design op 30 oktober

Pim
8-12-2022 - 5 min

Creators aan het woord - Pim

In deze rubriek krijgen Creators de kans om hun werkzaamheden toe te lichten en te vertellen over het werken bij Creates. Vandaag is developer Pim Vendrig aan het woord.

Aandacht voor de mens

“Ik ben via via bij Creates terecht gekomen, een oud-collega droeg mij aan. Het is een leuke club mensen, je krijgt de kans om je te ontwikkelen en je ziet dat er echt aandacht is voor de mens. Een Creator is in mijn ogen dan ook een gezellig iemand die voor een collega klaarstaat.”

Als developer werkt Pim nu in een team dat de websites onderhoudt en uitbreidt. Hij werkt onder andere met HTML5, Javascript en React aan de front-end kant en qua DevOps met Azure, .NE, Umbraco en Sitecore. “Als full-stack developer heb ik voldoende kennis om te analyseren wat er aan de hand is als er een incident is”.

Complexe vraagstukken oplossen

Pim haalt veel energie uit het oplossen van complexe vraagstukken. “Samen onderzoeken wat er aan ten grondslag ligt en hoe we dat het beste kunnen oplossen vind ik leuk. Juist als de oplossing ingewikkelder is geeft het me meer voldoening als het gelukt is en als de klant blij is met wat we hebben neergezet.”

Pim draagt bij aan de customer experience van zijn klanten, door hún klanten meer online te laten doen. Samen met andere ontwikkelaars zet hij een gebruiksvriendelijke website neer waar klanten bijvoorbeeld gemakkelijk storingen kunnen doorgeven.

“Ook ben ik trots op een nieuwsbriefgenerator die we voor SRA hebben ontwikkeld. Nu kunnen zij uit hun nieuwsbank artikelen selecteren en zo de nieuwsbrief maken. Deze tool heb ik from scratch met andere Creators ontworpen in Sitecore. Dat de klant daar tevreden mee is, daar word ik blij van”.

Aan onze tafel is altijd plek voor nieuwe collega's

Iemand die van aanpakken weet en zich gemakkelijk dingen eigen kan maken, zou volgens Pim goed in het team passen. “Daarnaast is het ook belangrijk dat je van gezelligheid houdt, want dat hebben we genoeg bij Creates!”

Is werken bij het leukste digitale agency van Nederland misschien iets voor jou?

Over de schrijver

Pim

Pim creates full stack solutions.

LinkedIn