Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass Power BI report design op 30 oktober

Barend
13-10-2022 - 30 min

Barend Emmerzaal te gast in Sitecore Experience Podcast

Sitecore MVP Strategy en Lead Customer Experience  Barend Emmerzaal is de eerste spreker geweest in de Experience Podcast van Sitecore. Samen met Ahhmed Yamany praat Barend over Minimal Lovable Experience (in plaats van Minimal Viable Product), de top-down aanpak voor het definiëren van KPI's en andere onderwerpen zoals brand responsibilities in de digitale wereld van vandaag. Maar ook welke invloed deze onderwerpen hebben op de ROI van het Sitecore platform.

Luister de podcast op Spotify

Afbeelding podcast cover

Over de schrijver

Barend

Barend adviseert organisaties hoe customer experience, online kanalen en technologie zoals generative AI strategisch ingezet kunnen worden om de visie, ambities en doelen te verwezenlijken. 4-voudig Sitecore MVP Strategy (2019-2022). Barend geeft strategische workshops voor digitale strategie, roadmaps en inzet van generative AI.

LinkedIn