Barend
13-10-2022 - 30 min

Barend Emmerzaal te gast in Sitecore Experience Podcast

Sitecore MVP Strategy en Lead Customer Experience¬† Barend Emmerzaal is de eerste spreker geweest in de Experience Podcast van Sitecore. Samen met Ahhmed Yamany praat Barend over Minimal Lovable Experience (in plaats van Minimal Viable Product), de top-down aanpak voor het defini√ęren van KPI's en andere onderwerpen zoals brand responsibilities in de digitale wereld van vandaag. Maar ook welke invloed deze onderwerpen hebben op de ROI van het Sitecore platform.

Luister de podcast op Spotify

Afbeelding podcast cover

Over de schrijver

Barend

Barend creates business value. Hij adviseert organisaties hoe customer experience, online kanalen en technologie strategisch ingezet kunnen worden om de visie, ambities en doelen te verwezenlijken. 4-voudig Sitecore MVP Strategy (2019-2022) en actief betrokken in de Sitecore community.

LinkedIn