Overslaan en naar de inhoud gaan

ūüďÖ Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Daan
24-2-2021 - 45 min

Je organisatie een data-driven sturen? Zo doe je dat!

Data-driven werken is een vaak gehoorde term, misschien zelfs een modewoord. Maar wat is data-driven sturen in de praktijk? Hoe pas je dit toe binnen een organisatie waarin verschillende teams, organisaties en mensen werken? Wat zijn de valkuilen en succesfactoren? In ons vijfde webinar hebben we Hans van der Kooij, founder van de Caesar Groep, uitgenodigd om ons mee te nemen in zijn reis om de Caesar Groep data-driven te laten werken. Hans vertelt hoe de mens en organisatie is veranderd en wat er goed is gegaan en wat er beter kan als hij het opnieuw ging doen. Laat je inspireren door de ervaringen van deze boeiende ondernemer! 

De Caesar Groep maakt gebruikt van het Enterprise Data Platform van Creates, onder de ontwikkelde Datastrategie als kapstok.

Bekijk de webinar hieronder.

Over de schrijver

Daan

Daan creates your succes of tomorrow.

LinkedIn