Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Gratis whitepaper met praktische tips Power BI Embedded

We zien in toenemende mate behoefte aan het delen van data buiten de organisatie. Vaak gebeurt dit via handmatige stappen en met bestanden zoals PowerPoint of PDF waarin Power BI rapportages staan. Veel organisaties die we spreken zijn hiermee bezig en op zoek naar manieren om hun Power BI rapporten extern te delen zonder Office365 abonnementen aan te schaffen. Microsoft heeft hier een oplossing voor, namelijk Power BI Embedded. 

Over Power BI Embedded is in tegenstelling tot andere Microsoft services weinig content beschikbaar. Zeker Nederlandstalige content is schaars. De service is onderdeel van het Azure Portaal (portal.azure.com) en daarmee voor veel Power BI gebruikers onbekend terrein.

Maar voor welke toepassingen is Power BI Embedded nu eigenlijk geschikt? En wat komt er kijken bij de implementatie? Mijn interesse in deze service is na een aantal succesvolle projecten alleen maar toegenomen en het gebrek aan geschikte content is de basis geweest voor dit whitepaper. Overkoepelend doel? Een breder publiek bekend maken met de interessante mogelijkheden van deze krachtige service.

Dit whitepaper is een bundeling van praktische tips om organisaties te helpen bij het verbeteren van hun bestaande Power BI embedded implementatie of voor organisaties die willen starten met het extern delen van hun Power BI rapporten.

Dit kun je in de whitepaper verwachten

Wat is Power BI Embedded?

We leggen je precies uit wat het is, hoe het werkt en waar je het voor kan gebruiken.

Veiligheid

Bedrijfsdata dat je ontsluit in een klantportaal moet goed beveiligd zijn. We leggen je uit op welke manier je dit met Power BI Embedde doet.

Kosten

De kosten voor het gebruik van Power BI Embedded kan snel oplopen. We laten je zien hoe je grip houdt op je kosten.

Monitoren

Het monitoren van je capaciteit en gebruikersstatistieken zijn van belang. Je krijgt tips om meer grip op je kosten en capaciteit te hebben.

 

Vraag jouw whitepaper aan

Behoefte aan verder doorpraten over PBI Embedded?

Neem dan contact met ons op en we maken een afspraak.

Nu telefonisch contact