Overslaan en naar de inhoud gaan

šŸ“… Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Technologie

In een wereld waar de digitale aanwezigheid van de mens exponentieel groeit, brengen wij je naar het hart van innovatie. Onze technologische oplossingen, van geavanceerde data visualisaties tot interactieve corporate en 'werken bij' websites, zijn ontworpen om de digitale reis van je klanten te verrijken en te vereenvoudigen. Wij zijn hier om de complexiteit van data te vertalen naar heldere inzichten en om jouw online ervaringen onvergetelijk te maken met onze experience platformen.

Bij Creates verbinden we de nieuwste digitale kanalen en platformen met jouw unieke behoeften, waardoor we niet alleen je digitale strategie versterken, maar ook een wereld van nieuwe mogelijkheden openen. Ontdek hoe onze technologieƫn je organisatie kunnen transformeren in een digitale speler, klaar om de uitdagingen en kansen van morgen aan te gaan.

Microsoft Power BI

Power BI is een handige tool waarmee je gegevens op een eenvoudige en visuele manier kunt begrijpen en presenteren. De ware kracht van Power BI ligt in zijn vermogen om complexe gegevens om te zetten in begrijpelijke, visuele inzichten. Wij helpen je krachtige rapporten te maken en jouw data te visualiseren.

Lees meer

Sitecore Experience Platform

Sitecore is marktleider op het gebied van digitale customer experience. Met Sitecore technologie ben je in staat een gepersonaliseerde optimale beleving te leveren in een omni-channel strategie. Creates is Sitecore Silver Partner en heeft de award gewonnen voor partner met de beste impact op het succes van klanten.

Lees meer

Umbraco enterprise CMS

Umbraco is het beste open source content management systeem. Doordat het gebouwd is met en op Microsoft technologie is het niet alleen robuust maar ook veilig en betrouwbaar. Umbraco staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en intuïtieve interface.

Lees meer
IMG 2567

Mogen onze Creators met jouw uitdagingen aan de slag?

Wij helpen je graag op weg. Met je nieuwe data platform, data-inzichten, corporate website, self-service portaal en meer.

Neem contact op