Overslaan en naar de inhoud gaan

📅 Schrijf je in voor de Masterclass report design in Power BI

Creates
7-5-2024 - 2 min

Trots op onze samenwerking met Westland Kaas

Westland Kaas B.V. is een bekend kaasbedrijf in Nederland, gevestigd in Huizen. Ze maken heerlijke kazen, waaronder de populaire Maaslander en Old Amsterdam. Westland Kaas speelt al 85 jaar een belangrijke rol in de kaasketen. Ze voeren niet alleen regie over het maken van de kaas, maar zorgen ook dat deze bij winkels en uiteindelijk bij de consumenten terechtkomt. 

Met expertise van kaas en de kaasmarkt spelen ze precies in op de vraag van mensen naar een gezond product, verrassend en vernieuwend. Westland Kaas richt zich voornamelijk op Marketing, Sales en Research & Development. Zorgvuldig geselecteerde partners verzorgen de productie en verpakking van de kazen.

Wij zijn dan ook super trots dat ook wij als partner zijn geselecteerd. Als onderdeel van de bedrijvenfamilie Caesar Groep vinden we het een eer om voor dit familiebedrijf met smaak te werken! We kijken uit naar een mooie samenwerking en zijn enthousiast om samen succesvolle projecten te realiseren. Later meer over wat we precies doen! 

Een groot dankjewel aan Westland Kaas voor het vertrouwen in ons team! 

Over de schrijver

Creates
Contact