CREËER jouw toekomst met kennis events

The future is now! Het klinkt steeds minder als een holle frase, want de toekomst ís nu. Automated analytics maken je IT sneller én beter. Door machine learning wordt software automatisch slimmer. Artificial intelligence verschuift van eenvoudige personalisatie naar predictive analytics. Nieuwe technieken en oplossingen helpen je om een optimale, memorabele en succesvolle klantbeleving neer te zetten.
Om je te helpen met het creëren van jouw toekomst organiseren we bij Creates kennissessies die je inspireren en motiveren. Energieke sessies die de vragen beantwoorden waar jij als professional van wakker ligt. De beste trainers, experts en deskundigen geven je de handvatten én concrete oplossingen voor de IT vraagstukken van vandaag, én morgen! 

E-mail marketing & Marketing Automation

Learning from the best

Hoe je deze middelen inzet om jouw doelgroep nog efficiënter te bereiken

91% van de mensen leest elke dag zijn of haar e-mails. Het medium heeft de hoogste return on investment van alle betaalde online marketingkanalen. Combineer het met marketing automation en het verhoogt je omzet met 5.7%! Ruben Zantingh-Božić vertelt je in zijn Create Tomorrow sessie wat de toekomst van het medium is en waar je als professional op moet letten.

Bjorn Soesbergen neemt je mee in een aantal concrete casestudies en hij vertaalt de inzichten van Ruben naar praktische en concrete oplossingen voor jouw organisatie. Aansprekende voorbeelden waarmee je direct aan de slag kan!

21-05-2019
Janssoniuslaan 80 3528 AJ Utrecht
Ruben Zantingh-Božić & Bjorn Soesbergen
07.30 - 10.00 uur

Artificial Intelligence & Machine Learning

Learning from the best

Hoe automatisering jouw omzet gaat vergroten

Een hersenscan geeft ons zoveel data dat we beslissingen al zien voordat ze gemaakt zijn. Met behulp van artificial intelligence bouwen we ons brein exact na en leren we meer. Maar hoe pas je die informatie toe op je bedrijfsvoering of je marketingcommunicatie? Dr. Roeland Dietvorst gaat in zijn Create Tomorrow sessie in op de snelle ontwikkelingen rond kunstmatige intelligentie en slaat een brug tussen de laatste wetenschappelijke inzichten en de praktijk.

Patrick van Eechoud zal aan de hand van praktische en concrete voorbeelden uitleggen welke mogelijkheden er nu al voor jouw organisatie te realiseren zijn om de customer experience te optimaliseren met bestaande technologieën.

04-06-2019
Janssoniuslaan 80 3528 AJ Utrecht
Dr. Roeland Dietvorst & Patrick van Eechoud
07.30 - 10.00 uur

Customer Experience

Learning from the best

Hoe klantbeleving jouw organisatie nog succesvoller maakt

Hoe gebruik je data en onderzoek om de best mogelijke customer experience te maken? Durf te vragen, en durf vooral te luisteren, ook naar negatieve ervaringen, daar word je alleen maar sterker van! Daan Noordeloos laat in zijn Create Tomorrow sessie zien hoe de beste customer experience er uit ziet en hoe het ook in de toekomst de beleving van jouw merk blijft vergroten.

Marjan Timmer en Theo de Wolf geven de ‘Creates down to earth’ visie hoe wij de klantbeleving van onze klanten optimaliseren en hoe dit resultaat oplevert voor organisaties. Met praktische tips en tricks, wat je vandaag al kan veranderen.

12-06-2019
Janssoniuslaan 80 3528 AJ Utrecht
Daan Noordeloos, Marjan Timmer & Theo de Wolf
07.30 - 10.00 uur

Data Analytics

Learning from the best

Hoe je een cultuur creëert die data driven denkt en doet

Organisaties die data driven analyses toepassen op hun marketing hebben een return on investment die bijna acht keer hoger is. Toch is het voor veel bedrijven lastig om data-analyses een goede plek in hun processen en cultuur te geven. Joost Fromberg vertelt in zijn Create Tomorrow sessie hoe je een data driven cultuur ontwikkelt waar data-analyses een prominente rol in de organisatie hebben, voor iedereen!

Eén van onze data specialisten neemt je mee in de praktische werkwijze van Creates. Aan de hand van diverse cases laten we zien hoe data-analyse concrete oplossingen, verbeteringen en klantervaringen kan realiseren.

26-06-2019
Janssoniuslaan 80 3528 AJ Utrecht
Joost Fromberg
07.30 - 10.00 uur