Dynamische data delen met je klanten

Power BI Embedded dashboards delen in een klantenportal

Data en informatie zijn steeds vaker onderdeel van de dienstverlening van een organisatie. Voor veel organisaties is het nog lastig en tijdrovend om data veilig te delen met klanten, leveranciers en overige stakeholders. Soms worden rapportages zelfs nog per post verstuurd of worden complete datasets per mail verzonden, bijvoorbeeld in Excel.

Het kost je veel tijd de data te verzamelen en te delen. Erger nog, je verliest de grip op en het eigenaarschap van de data. De integratie van rapportages in een klantenportal of de realisatie van een data feed zijn krachtige oplossingen voor deze uitdagingen. Herkenbaar? Wij hebben de oplossing voor je met ons klantenportal met geïntegreerde Power BI embedded rapportages.

Demo klantportaal

Krijg snel toegang tot de demo-omgeving en ontdek hoe Power BI embedded in een klantenportaal jou en jouw klanten helpt.

Vraag de demo aan
End-2-end beveiligd
Embedded Power BI koppeling
Self-service voor jouw klanten

Waarom een klantenportaal met BI?

 1. Extern delen

  Data en informatie zijn steeds vaker onderdeel van de dienstverlening. Dataplatformen fungeren als data hub. We bepalen de behoefte en delen onze ervaring op het gebied van data delen. Voorbeelden van toepassingen zijn het integreren van Power BI rapportages in een klantenportaal of de realisatie van een data feed vanuit jouw centrale data hub.

 2. Veilig & betrouwbaar

  Het delen van data vraagt om een veilige en betrouwbare oplossing. Naast een technische realisatie van de oplossing vraagt een veilige en betrouwbare oplossing ook om processen en werkafspraken bij het onderhoud of realisatie van dataproducten. We inventariseren het huidige proces en de benodigde stappen om dataproducten op een veilige en betrouwbare manier te delen binnen én buiten de organisatie.

 3. Power BI Embedded

  Een krachtige oplossing voor het integreren van Power BI rapportages in applicaties is Power BI Embedded. Software speciaal bedoeld voor softwareontwikkelaars. Met Power BI Embedded ben je als organisatie in staat om zonder aan gebruikers gekoppelde licenties op een veilige manier inzichten in de vorm van Power BI rapportages te delen met jouw klanten, leveranciers of andere stakeholders buiten de organisatie.

 4. Starterskit

  Na het vaststellen van de huidige en gewenste situatie gaan we over tot realisatie. In onze starterskit hebben we het standaard functionaliteiten van een klantenportaal en een koppeling met Power BI gecombineerd. Met deze starterskit realiseren we in korte tijd een werkende oplossing voor ieder type organisatie. Al bestaande Power BI rapportages? Dan integreren wij ze in het nieuwe portaal. Al een bestaand portaal? Dan integreren we nieuwe rapportages in een bestaand portaal. Onze UX-designers zorgen voor een look-and-feel die bijdraagt aan de optimale integratie.

Starterkit features

End-2-end secure

 • In- en uitloggen
 • Wachtwoord vergeten functie
 • Secure wachtwoord eisen
 • Optie tot Multi Factor Authentication
 • Optie tot inloggen met Azure AD
 • Account blokkeren na 5 mislukte inlog pogingen

Power BI Embedded integratie

 • Multi-organisatie 
 • Multi-user
 • Multi-dashboard
 • Rollen en rechten op dashboards
 • Audit trail (inloggen & dashboard bekijken)
 • Secure Power BI Service connection

Self-service voorzieningen

 • E-mail notificatie bij aanmaken nieuwe user
 • Profiel beheren en wachtwoord wijzigen
 • Aan-/uitzetten van 2FA bij je profiel
 • Direct toegang tot jouw belangrijkste dashboards
 • Eenvoudig te integreren via API's voor ontsluiten content

HET DELEN VAN DASHBOARDS

Met de mogelijkheden van Microsoft Power BI in combinatie met een klantenportal is de gewenste situatie eenvoudiger te realiseren dan mogelijk doet vermoeden. Rapportages met de voor je klanten benodigde inzichten in data worden weergegeven binnen een afgeschermde omgeving. Op de achtergrond worden de gewenste rapportages aangeboden aan je klanten. Dankzij deze oplossing is er één ingang voor je klanten en slechts één oplossing te onderhouden.

DE VOORDELEN

Door het delen van rapportages in een afgeschermd klantenportaal heeft je klant altijd inzicht in de actuele data op het moment dat daar behoefte naar is. Dankzij onze standaard aanpak realiseren we een krachtig klantenportaal wat naast de benodigde inzichten in data ook andere functionaliteiten kan bevatten voor de optimale klantondersteuning binnen één omgeving. Bijkomend voordeel is dat je als organisatie grip behoudt op het delen van data met je klanten.

Vraag nu je demo aan!

Neem contact met mij op

MEER WETEN OVER DIT ONDERWERP?