WE create PERSONALIZATION AND MARKETING AUTOMATION

Rethink your possibilities

SITECORE

Creates is 1 van de 3 Sitecore Gold partners in Nederland. Wij helpen onze klanten stap voor stap om Sitecore beter te benutten. Dit doen we door de marketingmogelijkheden van Sitecore optimaal te gebruiken. Voordat we onze klanten deze volgende stap kunnen laten zetten, richten we eerst een aantal zaken binnen de website in. Zo krijgen we inzichtelijk hoe bezoekers de website écht gebruiken en of dit bijdraagt aan de doelstellingen van onze klant.

PERSONALISATIE MET SITECORE

Professionele marketeers weten al hoe moeilijk personalisatie kan zijn. Als je het goed doet, verhoog je je verkoop en genereer je een grote klantenloyaliteit. Het tonen van slecht gepersonaliseerde content is echter erger dan het niet tonen van gepersonaliseerde content. Dit is hoe Sitecore Experience Platform XP kan helpen: 

  • Het creëren van een 360 klantbeeld dat verzameld wordt uit alle gegevensbronnen van uw bedrijf
  • Het personaliseren van content en productaanbevelingen volgens uw wensen
  • Het continu verbeteren door middel van testen en optimalisatie

GECERTIFICEERDE DEVELOPERS

Ons team van developers zijn allen gecertificeerd in de meest recente versie van Sitecore. Naast de techniek verdiepen onze ontwikkelaars zich ook in de functionele kant van Sitecore en volgen bijvoorbeeld ook de marketing automation cursussen. Hierdoor zijn ze op de hoogte van de mogelijkheden en kunnen ze, bijvoorbeeld tijdens refinement sessies,met onze klanten meedenken over de oplossing die het beste aansluit bij hun doel.

EEN GREEP UIT ONZE SITECORE PROJECTEN