We creëren de ultieme online beleving

Rethink your possibilities

Sitecore Digital Experience Platform

Creates is trots Sitecore Enterprise Solutions Silver partner en Sitecore Experience Platform specialized partner. Wij helpen onze klanten de beste online beleving te creëren. Hiervoor zetten we onder andere Sitecore technologie in om persoonlijke en relevante belevingen te maken. We richten ons hierbij op zowel de eindgebruiker (klant van onze klant) als de medewerkers van onze klanten. 

Daarnaast vinden wij de Return On Investment (ROI) van het Sitecore Platform erg belangrijk. Vanuit onze aanpak beginnen we elke implementatie met KPI workshops om de doelstellingen SMART vast te stellen. Vervolgens richten we de juiste meetpunten in en nemen we de organisatie mee in het volledig benutten van het Sitecore XP Platform.

Afbeelding logo Sitecore Partner

Afbeelding Sitecore Experience Platform specialized partner badge

10+ mln Interacties

per jaar op onze Siteore platformen.

30+ Projecten

die wij op het Sitecore platform gerealiseerd hebben.

12 Certificeringen

van onze Sitecore developers.

2 MVP's

die het verschil maken bij klanten en community

Focus op relevantie en beleving

Customer experience is key. Onderzoek door Gartner wijst uit dat 86% van de consumenten koopt op basis van beleving in plaats van op prijs of product. De juiste digitale beleving is je onderscheidend vermogen. Die moet raak zijn op elk moment, elk device en elk kanaal.

Het Sitecore Experience Platform helpt je hierbij. Het zet de klant centraal en geeft je een compleet beeld van alles wat je klant drijft. Deze informatie over je klant zet je vervolgens in om persoonlijke content te tonen op het juiste moment. In zes stappen zet je een goede basis neer:

  1. Bepaal de juiste doelstellingen en KPI's.
  2. Richt Sitecore goals en Sitecore campaigns in.
  3. Richt een goede taxonomy in.
  4. Definieer profiles.
  5. Tag content.
  6. Start met simpele personalisatieregels op de belangrijkste pagina's.

GECERTIFICEERDE DEVELOPERS

Ons team van developers zijn allemaal gecertificeerd in de meest recente versie van Sitecore. Naast de techniek verdiepen onze ontwikkelaars zich ook in de functionele kant van Sitecore en volgen bijvoorbeeld ook de marketing automation cursussen. Hierdoor zijn ze op de hoogte van de mogelijkheden en kunnen ze, bijvoorbeeld tijdens refinement sessies,met onze klanten meedenken over de oplossing die het beste aansluit bij hun doel.