Microsoft Power BI data dashboards

Met Power BI beschik je over een laagdrempelige self-service tool voor het verzamelen, analyseren en visualiseren van data. Daarnaast past Power BI uitstekend bij het denk groot, start klein principe. Het is daarmee geschikt voor startups tot en met enterprise. Eenmaal een dataset of rapportage gereed, dan deel je deze snel en veilig met je collega’s. Creates helpt jou bij de adoptie binnen de organisatie; van een inspiratiesessie of training tot aan de organisatie brede uitrol. 

MOGELIJKHEDEN MET POWER BI

Ontvang je periodieke cijfers te laat of ben je misschien veel tijd kwijt aan het verzamelen van alle benodigde data om je afdeling te kunnen sturen? Het zijn enkele voorbeelden van problemen waar Power BI je in kan ondersteunen. Verzamel je data vanuit een grote verscheidenheid aan bronnen, maak een volledige dataset en creëer in een mum van tijd je eerste inzichten.

MICROSOFT POWER PLATFORM

Power BI is onderdeel van het Microsoft Power Platform en sluit feilloos aan op de meest uiteenlopende IT-landschappen. Dankzij optimale integratie met bestaande databronnen als een datawarehouse of Excel verzamel je snel de benodigde data. Ontbreekt het in jouw organisatie nog aan een betrouwbaar data platform dan helpt Creates je met het opzetten hiervan. Over de techniek hoef je je dus geen zorgen te maken, dat ligt in handen van IT. 

PARTNERS MET GET RESPONSIVE

We hebben de samenwerking tussen Get Responsive en Creates geformaliseerd! We geloven erin dat de mens het verschil maakt in de digitale wereld, adoptie van onze oplossingen staat daarom bij ons op nummer 1. Training is één van de middelen om die adoptie te verbeteren, daarom zijn we erg blij om dé trainers op Power BI als officiële partner toe te voegen aan ons partner netwerk.

Daarnaast zijn wij voor Get Responsive officieel partner geworden om de complexere consultancy vragen rondom data mee op te volgen. Een mooie samenwerking!

KUNNEN WE JE HELPEN?

Behoefte aan een vliegende start? Of misschien wel een helpende hand in de inrichting en adoptie van Power BI binnen de organisatie? Creates helpt je graag van begin tot eind. Opleiden en trainen vinden we leuk, sparren over de mogelijkheden eveneens. Onze creators zijn enthousiast. Nodig ze maar eens uit; je zult het beleven.

BEKIJK HIER ONZE WEBINAR

Daan en Bob leggen tijdens deze webinar in 45 minuten uit hoe je jouw Power BI content kan delen buiten je organisatie.