DATA DRIVEN CUSTOMER EXPERIENCE

Dagelijks is team Data Analytics bezig met het bouwen van Data Warehouses om data te verzamelen. Sitecore heeft data nodig om de ideale gepersonaliseerde ervaring te bieden. Hoe kunnen we technisch dus Sitecore ver- rijken met data die nu al dagelijks gebruikt wordt door de mensen uit team Data Analytics. De eerste opzet is om op basis van een Enterprise Data Hub data aan te bieden aan Sitecore. Team Data Analytics kan deze data bewerken om ervoor te zorgen dat er al een voorsortering plaatsvindt.  Sitecore leest deze data in en koppelt dit aan contacten.

Als een bezoeker (contact) vervolgens de website bezoekt en Sitecore herkent deze bezoeker (inclusief aangevulde data vanuit de Enterprise Data Hub) is het dus mogelijk om deze gebruiker een gepersonaliseerde ervaring te geven op basis van de ingelezen data.

Dit is een mooi voorbeeld van hoe de techniek van onze twee teams bij elkaar komt.

Sitecore experience platform

Je hebt meer nodig dan een CMS. Eén  platform dat digitale marketingervaringen  beheert, ongeacht welk kanaal. Eén oplossing die alles met elkaar verbindt en het op een  eenvoudige manier mogelijk maakt om  nieuwe bezoekers om te zetten in levenslange klanten, door elk persoon als een uniek individu te behandelen. 

Dan is het Sitecore Experience Platform de oplossing. Maar Sitecore is meer dan een Enterprise CMS. De content kan je ook testen, optimaliseren, personaliseren en automatiseren om de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste persoon en op het juiste moment af te leveren. En Sitecore verbindt, verzamelt en analyseert alle interacties van joys klanten, om je te helpen bij de inzet Big Data.

microsoft power bi

Voor het maken van goede beslissingen wil je snel over de juiste informatie beschikken.  Microsoft Power BI, in combinatie met ons  moderne data warehouse platform, maakt dat mogelijk.

Met Microsoft Power BI transformeert, verrijkt en visualiseer je data zodat elke veranderende informatiebehoefte snel en simpel wordt  beantwoord. Daardoor hoef je minder tijd te spenderen aan het maken van inzichten en heb je meer tijd voor het bepalen van de volgende actie.

Agile & scrum

Technologie moet je vooruit helpen, niet frustreren. Wij maken software die er toe doet, die je leven makkelijker maakt en die je helpt te verbeteren en in staat stelt om je doelen te bereiken. Daarom starten we vanuit business modellen die jouw customer journey als basis hebben en zorgen we vanaf de start voor verbinding tussen technologie, processen & mensen. Dat doen we door jou als klant actief te betrekken bij de ontwikkeling van jouw product.

Met een agreement on the problem voor we starten, zodat we weten wat je wilt bereiken en wanneer de oplossing voor jou succesvol is en met een Scrum team dat jou tijdens de realisatie dagelijks betrekt in de productontwikkeling zodat jij aan het stuur zit. Dit doen we vanuit een Agile mind-set waarin we zorgen dat we zo effictief mogelijk samen werken en het beste uit elkaar halen. Samen maken we IT succesvoller & leuker!