Digital User Experience

Een uitstekende gebruikerservaring is de basis voor een goede relatie met je klanten. Zij willen immers relevante content op maat zien, van hun eigen specifieke behoeftes en interesses.

We helpen je door alle beschikbare data te verzamelen, waarmee we een 360 graden klantbeeld vormen. Op basis van deze data en gedragingen kunnen we een patroon waarnemen en vervolgacties bepalen en uitvoeren.

Wij zorgen ervoor dat we de klantreis dusdanig optimaliseren dat leads sneller klanten worden en de relatie met je huidige klanten verbetert. Vervolgens automatiseren we dit proces en houd jij meer tijd over voor nieuwe acties en campagnes.

Waarom Digital User Experience?

  • Een compleet beeld (360°) van jouw klant op 1 plek
  • De middelen om echt te luisteren naar de behoeften van je klanten
  • De mogelijkheid om de klantreis persoonlijk te maken
  • Een gemakkelijke manier om de conversatie op ieder moment van de reis te continueren
  • De mogelijkheid om op alle kanalen één communicatiestrategie te voeren en deze beter op elkaar af te stemmen.
  • Een kans om via verschillende kanalen en middelen je klant te volgen en beter te bereiken
  • Geautomatiseerde marketing processen
  • Verhoogde conversie

Sterk eindresultaat door heldere strategie & concept

De weg naar een sterk eindresultaat begint bij strategie en concept. Samen met jou bepalen we de doelstellingen en werken we een passende marketing,- en communicatiestrategie uit.

In samenwerking met art directors en designers wordt een creatief concept vormgegeven. Samen vormen deze het fundament van het project.

Wij ontwerpen, ontwikkelen en beheren

De ervaring en beleving van online gebruikers worden steeds belangrijker. Wij helpen bij het bedenken en ontwerpen van oplossingen om de betrokkenheid van jouw klanten te vergroten.
Onze developers, designers en strategen zijn voorlopers in het bieden van online ervaringen. Door te werken met de juiste systemen, technieken en frameworks, zijn de sites die wij maken eenvoudig te onderhouden. 

User Experience & Design

Get to know your customer

Rethink your possibilities.

Onze ervaren UX & UI designers zorgen ervoor dat jouw eindgebruiker altijd centraal staat in alle overwegingen die op het gebied van ontwerp worden genomen. 

Wij ontwerpen en creëren digitale ervaringen die doelgericht en plezierig zijn, voor zowel eindgebruikers als voor onze klanten. Jouw gebruikers zijn onze eerste prioriteit en ons uitgangspunt is maximale tevredenheid van de klant, waardoor het vertrouwen in jouw merk en organisatie zal groeien.

Content is koning

Content is een belangrijk onderdeel van een merk, het laat je karakter zien. Je gebruikt content om klanten te inspireren, te vermaken en te stimuleren op manieren die de identiteit en de belofte van je merk onthullen.
Onze content designers zijn ervaren digitale communicatie experts die doordrongen zijn van de kunst en wetenschap van het zeggen van de juiste dingen, op de juiste tijd en plaats. Wij helpen jou op de juiste manier en toon te praten met jouw doelgroepen.

Website development

Consumenten nemen steeds meer beslissingen op basis van hun online ervaring: het uiterlijk, de bruikbaarheid en toegankelijkheid van jouw website is hiermee belangrijker dan ooit. 

Wij bieden een scala aan web development consulting diensten, van het creëren van responsieve web-based oplossingen en mobiele vriendelijke website ontwerpen, tot het bouwen van aangepaste e-commerce en intranet ervaringen met behulp van de nieuwste en bewezen technologieën. 

We build an experience with sitecore

Rethink your possibilities.

Wij laten Sitecore voor jou werken 

Het Sitecore® Experience Platform™ is wereldwijd toonaangevend op het gebied van customer experience management-software. Het Sitecore® Experience Platform™ helpt je om ervoor te zorgen dat jouw klanten centraal staan en levert relevante content en gepersonaliseerde digitale ervaringen. Dit biedt de basis voor het succes voor tevreden klanten, merkloyaliteit, verhoging van uw conversie en het realiseren van meer verkoop en verkoopkansen. 
Creates is sinds 2009 partner van Sitecore. Wij hebben een team van Sitecore-gecertificeerde ontwikkelaars en marketingconsultants in dienst die jou graag helpen bij nieuwe implementaties, migraties van bestaande CMS-en, het optimaliseren van de functionaliteit van Sitecore’s toonaangevende contentmanagementsysteem, zoals meertaligheid, marketing automation, personalisatie, multivariate en A/B tests.

Een aantal van onze klanten