Data Analytics

Wij begrijpen dat een datagedreven organisatie ergens moet beginnen. We helpen je te bepalen waar je het beste kunt starten, ook als je al een eind op weg bent. 
Wij zorgen voor een betrouwbare, snelle en robuuste oplossing die jouw organisatie-resultaten zichtbaar maakt. Met het Creates Data Platform geven we jouw organisatie inzicht, grip en één centrale plek van waaruit alle resultaten een smoel krijgen. 

Grip dankzij een slim dataplatform

Eén centrale plek voor al je data is essentieel voor het eenduidig kunnen rapporteren van je kpi’s, maandrapportages en andere informatiebehoeften. Het klassieke datawarehouse is nog altijd een belangrijke spil in het datalandschap.

Onze data engineers hebben een passie voor het samenbrengen en verrijken van data uit al jouw databronnen. Eén centrale plek voor jouw data, altijd en overal beschikbaar. Vanaf nu niet meer zoeken, maar antwoorden vinden.

Start finding instead of searching

Data Analytics

Inzicht dankzij de juiste data visualisatie

It says a thousand words

Data visualization

Data visualiseren is een hele kunst. De kracht zit in het zo herkenbaar mogelijk presenteren van de juiste informatie, op het juiste moment, aan de juiste personen. Welke informatie dat is, wie dat zijn en wanneer deze informatie gewenst is, dat bepalen we samen.

Dashboards in je mailbox, alerts op je telefoon of gedetailleerde rapporten vanuit je webbrowser? Met behulp van Microsoft Power BI beschik je waar en wanneer dan ook over informatie die voor jou waardevol is.

Toekomstbestendig met een heldere data strategie

Dat we met elkaar steeds meer data verzamelen is niets nieuws, maar hoe zet je deze data optimaal in binnen jouw organisatie? Het zijn vraagstukken waar bedrijven en medewerkers hedendaags veel mee in aanraking komen. Naast deze grote hoeveelheid data, spelen ook uitdagingen rondom de architectuur van jouw IT-landschap een steeds groter vraagstuk.
Steeds meer oplossingen worden gehost in de zogenoemde ‘cloud’ en al snel zie je door de bomen het bos niet meer. Sparren en adviseren zit in ons bloed. We vinden het leuk en delen graag onze kennis en ervaring om samen de juiste strategie voor jou en je organisatie te bepalen.

Waarom Data Analytics?

  • Data is waardevol, maar hoe zorg ik dat het waardevol voor mij wordt?
  • Dashboards; altijd en overal
  • Eenduidige en beheersbare rapportageomgeving
  • De optimale data strategie
  • Jouw data is jouw stuur; gebruik dat
  • Volledig ontzorgd dankzij ons Creates Data Platform

Provincie Gelderland

Táblo is een Power BI applicatie welke Creates heeft geïmplementeerd bij Provincie Gelderland. Reinier Zweers vertelt in een video over het proces en de applicatie die samen met Arjan Brandwijk van Creates is gebouwd.

POWERFULL BUSINESS ENGAGEMENT CREATES SUCCESS

Creates Referral

Een aantal van onze klanten