CREATING usable AND accessible WEBSITES

Rethink your possibilities.

WEBDEVELOPMENT

Consumenten nemen steeds meer beslissingen op basis van hun online ervaringen: het uiterlijk, de bruikbaarheid en de toegankelijkheid van jouw website is hiermee belangrijker dan ooit.

AANBOD DEVELOPMENT DIENSTEN

Wij bieden een scala aan ‘web development’ diensten, van het creëren van responsieve web-based oplossingen en mobiel vriendelijke website ontwerpen, tot het bouwen van aangepaste e-commerce en intranet ervaringen met behulp van de nieuwste en bewezen technologieën.

IMPLEMENTATIES EN INTEGRATIES

We bieden de mogelijkheid om in sprints front-end HTML templates op te leveren. Daarnaast voeren wij complete Sitecore implementaties uit (inclusief hosting op Microsoft Azure). Data uitwisselen met bijvoorbeeld een CRM systeem maakt de website beleving rijker. Daarom is integratie met derde systemen onderdeel van onze dienstverlening. Bij complexe vraagstukken kunnen wij .NET maatwerk i.c.m. Sitecore leveren. Binnen een klantenportaal data  visualiseren? Wij zijn ook specialist in Power BI.

ACCESSIBILITY

Wij vinden dat onze digitale producten voor iedereen beschikbaar moeten zijn, ongeacht iemands beperkingen. Ons doel is inclusiviteit: de online wereld is tegenwoordig een belangrijke manier om te communiceren en kennis op te doen, en iedereen moet hier gebruik van kunnen maken. Wat we nu zien als handicap van een persoon is eigenlijk alleen een beperking in de manier hoe we met elkaar communiceren. Als we dat probleem hebben opgelost, is er geen handicap meer.

Wij ontwerpen, ontwikkelen en beheren

MEER WETEN OVER DIT ONDERWERP?

Direct contact opnemen?