AUTOMATING AND VISUALIZING KPI’S

Rethink your possibilities.

KPI DASHBOARD IN A WEEK

Bij veel bedrijven is het nog altijd een hoofdpijndossier; het tijdig en juist rapporteren van de KPI’s. Andere bedrijven hebben weer het probleem dat er veel handmatig werk in zit, veelal in Microsoft Excel. Vaak ook nog eens alleen bij te werken door die ene specifieke medewerker. Herkenbaar?

RAPPORTAGE VAN KPI’S

Een gedegen datahuishouding begint met het eenvoudig kunnen rapporteren van je KPI’s, kortom de juiste cijfers op het juiste moment beschikbaar voor diegene die de cijfers nodig heeft. Altijd up-to-date met rapportages van je belangrijkste KPI’s. Verdere analyse van dat opvallende cijfer? Geen probleem; inzoomen op de data is de standaard!

KPI DASHBOARD IN A WEEK

Hoe pak je dat nou aan? Bijvoorbeeld met de ‘KPI Dashboard in a week’ van Creates. Binnen een week bieden wij aan de juiste stakeholders jouw belangrijkste KPI geautomatiseerd en gevisualiseerd aan. Een simpele aanpak met een gedegen fundament en een succesvol resultaat!

“BINNEN EEN WEEK HADDEN WE DE EERSTE KPI'S IN EEN DASHBOARD. NU STUREN WE ER VOLLEDIG OP.”

WP1 Cover WP1 Content

DOWNLOAD ONZE WHITEPAPER: GOUD ZOEKEN IN JE BEDRIJFSDATA

Deze whitepaper beschrijft 7 manieren waarop waarde uit data kan worden gehaald: kostenreductie, het vinden van passende werknemers, voorspellend onderhoud, optimalisatie van klantwaarde, een betere product-marktcombinatie, het voorspellen van klantgedrag en het optimaliseren van routes.

MEER WETEN OVER DIT ONDERWERP?

Direct contact opnemen?