A scalable DATA PLATFORM; NOW AND IN THE FUTURE

Rethink your possibilities

ENTERPRISE DATA PLATFORM

Organisaties verzamelen steeds meer data. Deze data is waardevol voor je organisatie, je medewerkers, maar waarschijnlijk ook voor je klanten. Maar hoe zet je zelf je verzamelde data en data van derden nou optimaal in om data gedreven te werken?

DATA STRUCTUREREN

Het Enterprise Data Platform van Creates biedt organisaties de mogelijkheid data gestructureerd te verzamelen, datakwaliteit te verbeteren, data uit verschillende systemen aan elkaar te correleren en dient als startpunt voor data gedreven vraagstukken binnen je organisatie. Door de schaalbaarheid van het platform groeit het eenvoudig mee met iedere organisatie en past het bij onze filosofie; denk groot, start klein. 

TOEPASSING ENTERPRISE DATA PLATFORM

Voorbeelden waar het Enterprise Data Platform voor ingezet kan worden zijn inzichten in je KPI’s, dashboards voor bijvoorbeeld het management, afdelingshoofd of je klanten en het dient tevens als startpunt voor je Data Scientist. Tevens kan het platform relevante data aanleveren aan bijvoorbeeld marketeers of oplossingen als Sitecore, waarbij de data ingezet kan worden voor een 360 graden klantbeeld. 

“DANKZIJ CREATES BESCHIKKEN WIJ NU OVER EEN TOEKOMSTBESTENDIG DATA PLATFORM.”

WP6 Cover WP6 Content

DOWNLOAD ONZE WHITEPAPER: POWERAPPS

Een einde aan al die excel-lijstjes? Lees hier wat je kan verwachten wanneer je gebruikmaakt van Power Apps. We leggen je uit hoe het werkt, ook in de praktijk én laten je de toegevoegde waarde zien.

MEER WETEN OVER DIT ONDERWERP?

Direct contact opnemen?